Lähierä-blogin avaus

Tiivistelmä: Miksi luonnossa liikkumiseen keskittyvässä blogissa tulee aivan ensinalkuun maanteiden kävelyyn liittyviä juttuja?

Tervehdys teille lukijani!

Tästä lähtee liikkeelle minun blogini nimeltään Lähierä. Ennen tätä ”avauspuheenvuoroa” olen laittanut tänne jo muutamia perustietoja blogin sisällöstä, taustoista ja sen kirjoittajasta. Pohjalle myöskin pari kolme postausta tai artikkelia, jotka nekin ovat ehkä hiukan taustoittavia luonteeltaan. Tietenkin myös siksi, että täällä on hetimiten jotakin luettavaa ja katseltavaa, kun nyt lopulta alan hiukan levittää tietoa Lähierä-blogin olemassaolosta.

Aion laittaa blogiin juttuja kohtalaisella vauhdilla, koska minulla sattuu olemaan niitä vähän niin kuin varastoonkin kirjoitettuina melkoisesti. Nyt ihan alkuun, juuri tästä päivästä eteenpäin, purskautan tänne muutaman retkikertomuksen ja artikkelin, jotka liittyvät erityisesti kävelemiseen muualla kuin metsissä ja poluilla. Luonnossa liikkuminen tulee toki sitten kyllä olemaan tämän foorumin varsinaista ydinaluetta ja peruskauraa. Tähän ehkäpä hiukan poikkeukselliseen aloitusteemaan on vaan syynä se, että olen itse lähdössä tekemään oman ihka ensimmäisen pyhiinvaellukseni Santiago de Compostelaan aivan muutaman päivän päästä! Siihen valmistautuakseni aloin harjoittaa ja harjoitella myös enemmän urbaaneissa ympäristöissä patikointia jo jostain viime kesästä lähtien. Löytäen siitäkin sitten vaikka millä mitalla kaikenlaisia jänniä kokemuksia sekä uusia oppeja itselleni.

Koetan siis nyt ennen tuota reissuani laittaa tänne ainakin jokusen tähän pyhiinvaellukseen valmistautumisen aihepiiriin liittyvistä retkistä ja tarinoista. Ja joskus tuon pitkän marssin jälkeen sitten varmaankin summeeraan sen kokemukset myös tänne jossain muodossa.

Mukavia lukuhetkiä kaikille täällä kävijöille toivottaen – ja parhaansa mukaan niitä rakentaa yrittäen,

–Kari

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s