Kuvien voimalla – THE KEVÄT!

Tiivistelmä: Nopea loikka talvesta suoraan lämpöisempien kausien juttuihin. Tällä kertaa vielä kiihdytettynä hiukan eteläisemmän kevään maisemilla ja fiiliksillä.

Combination picture 3x3 frames, V3
2017 Flower Power around Kingston upon Thames & Surrey Hills.

 

Lähierätalvi huipentui allekirjoittaneen kokemuksiin Suomen Ladun opaskurssin suorittamisesta loppuun Lapin hangilla. Ja niihin selkäytimeen asti menneisiin oppimisiin on oikein hyvä päättää talviset tarinat tältä erää.

Nyt huhtikuun puolelle jo päästyämme, alkaa kevät viimeistään hiipiä jokaisen mieleen. Kauniina aurinkoisina päivinä asiaintila oikein huokuu kaikkialta ympäriltä. Vanhan kansan sanonnan mukaisesti kuitenkin ”Kevät keikkuen tulevi”, eli monenlaisia hyppelehtiviä säitä vielä nähtäneen ennen varsinaisia kesäisiä aikoja, kenties peräti jotain takatalven yrityksiäkin. Päivät ovat kuitenkin jo kehittyneet huomattavan pitkiksi ja sen myötä koko ajan lisääntyvä lämpösäteilyn määrä kyllä hoitaa homman kotiin taas kerran, mahdollisista väliaikaisista vastoinkäymisistäkin huolimatta. Suomen etelärannikolla päivän mitta on juuri nyt jo peräti 13 tuntia 43 minuuttia, joka on reilusti kaksinkertainen vuodenvaihteen tilanteeseen verraten!

Niinpä tästä eteenpäin blogiin tulevat retkitarinat ja muutkin postaukset koskettelevat enempi kesäisiä vuodenaikoja, tai ainakin sulan kelin asioita.

Jos tämän postauksen kuvapotpurin aiheet nyt sattuvat pistämään jonkun silmään, sille on selityksensä. Sellainen, että allekirjoittanut on päässyt viettämään talvikauden tänä vuonna Brittein saarten eteläosissa, missä kevät alkaa jo helmikuussa ja on ehkä kiivaimmillaan maaliskuussa. Niinpä en malttanut olla laittamatta näytille yhtä pientä kuvasettiä, jonka kukkia kovasti rakastava vaimoni kasasi ja lähetti monille ystävilleen maaliskuun alkupuolella.

Paljon erilaisia ulkoilun ja retkeilyn kokemuksia on kertynyt vyön alle täältä Englannin eteläisistä osista. Vai ovatkohan ne sittenkin hyvät oluet, jotka vyötäröllä kiristävät? Joka tapauksessa tarinoitakin on joistain parhaista paloista syntynyt. Katsotaan josko joku niistä sopisi joskus tulevaisuudessa myös Lähierä-blogin pirtaan ja juttuvirtaan.

Kauniin kevätkesäisin terveisin juuri nyt vielä Kingston upon Thamesista!

–Kari

 

 

 

Perässä potpurin kuvat vielä erillisinä ja normaalikokoisina – vain niille, joita moiset eivät harmita.

 

DSC02137

DSC02361

DSC02329

DSC02366

DSC02367

DSC02140

DSC02424

DSC02332

DSC02355

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s