Nuotiotarinoita

Tiivistelmä: Tästä eteenpäin Lähierä-blogiin ilmestyy silloin tällöin myös hyvin lyhyitä pakinoita, sellaisia mitä usein nuotiotulilla toisille kertoillaan.

 

 

 

Uusi idea – harvinainen tapaus!

Minä saan tämän ajatuksen synnystä kiittää Retkipaikan päätoimittajaa Jonnaa, joka helmikuun puolivälissä pyysi Retkipaikan kirjoittajilta pikkuruisia tarinoita erilaisista hassuista, opettavaisista ja ehkä muunkinlaisista sattumuksista itse kunkin retkeilyuran varsilta. Pari sellaista välähti mieleeni heti ja ne sitten saman tien myös minitarinoiksi auki kirjoitin.

Eipä tuossa mitään, mutta vähän myöhemmin jotain muuta puuhaillessani erilaisten asioiden yhteydet kolahtivat päässäni asentoon, johon eivät olleet ennen päätyneet! Kaikenmoisia sattumuksiahan on meikäläisen pitkän retkeily-, vaellus- ja ties minkälaisten ulkona liikkumisten uralle tietenkin osunut mahdottomasti. Ainakin satoja. Ne ovat juuri sellaisia, joista pieniä tarinoita kertoillaan toisille patikoidessa ja  leirinuotioilla, kuten myös asioita elävöittämään opasrooleissa toimiessa.

Mutta voisihan niitä ryhtyä myös ihan talteen kirjoittamaan ja julkaisemaan, herranjestas sentään! Ja niin tapahtui, että tuosta idean syntyhetkestä lähtien ryhdyin sitten kirjailemaan ylös tuollaisia sattumuksia aina kun niitä päähäni pärähtää.

 

Uuden kategorian avaus

Myös sellaisia oikein lyhykäisiä tarinoita ryhtyy Läherä-blogiin nyt silloin tällöin ilmestymään. Minä kutsun niitä nuotiotarinoiksi ja kerään ne kaikki pikkuhiljaa talteen samannimisen kategorian alle.

Tämän esittelyn pituisina pyrin ne korkeintaan pitämään, jotta selkeästi erottuvat muun laisista tarinoista. Vain yhden valokuvan valitsen näitä nuotiojuttuja piristämään, jos tapahtumaan tai asiaan sopivan onnistun löytämään.

 

–Kari

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s