Mielenhyvittäjän kertomuksia 4

Tiivistelmä: Vaihteeksi taas yksi esiin nosto siihen, miten luonto tarjoaa meille erinomaisia kokemuksia niin tavattoman monilla tavoilla ja rintamilla.

                            

Tyytyväisiä miehiä Hangon Länsisataman reunalla joskus. Kuva: Pekka Tuuri.

Tämän sarjan aloitin helmikuun 2019 alussa, nostamaan esiin niitä valtavan monenlaisia tapoja, joilla nimenomaan luonnosta löytyy positiivisia asioita, mielenrauhaa ja terveyttä. Ainakin minulle. Ja koska olen täysin varma, että siitä skaalasta ihan jokainen muukin pallon tallaaja voi posetiiveja elämäänsä löytää, haluan juuri sellaisia asioita esiin tuoda. Sarjan ensimmäisestä osasta voi halutessaan lukea vähän lisää taustaa. Ja kaikki erityisesti tältä katsantokannalta lähestytyt artikkelit löytyvä blogin kategoriasta Mielen hyvitys.

Konsepti – varmuuden vuoksi taas kerran

Aina kun tähän tärkeään asiaan muistan palata, etsin tavoilla taikka toisilla tämän blogin tarinoista positiivisia kokemuksia ja ajatuksia. Taikka kirjoitan oitis auki ne mielenhyvitykset. Merkitsen positiivit alla kuvatulla tavalla ja laitan linkit niihin juttuihin.

Vahvennetulla metsänvihreällä Lauseet, joissa koen olevan positiiveja.

Vahvennetulla vaaleanvihreällä – Sarkasmia, mutta ehkä kuitenkin jollain positiivisella vireellä.

Yksi hieno sukellusretki elokuulta 2011

Kuten kaikki tässä mielensähyvittäjäsarjassa, tämä on aiemmin Lähieräblogissa olleen artikkelin esiin nosto siltä kannalta, miten se on mielen hyvitystä tekijälleen tuottanut.

Vaikka nykyään olen jo jättänyt seikkailut vedenalaisessa maailmassa kokonaan taakseni, en varmaan ikinä pysty kenenkään tietoon saattamaan sitä, miten valtavasti ne yli tuhannen sukellusretken kokemukset ovat minulle antaneet! Luonnon piirissä kaikki, yhtälailla veden alla, kuin sen pinnallakin ja maan kamaralla – useimmiten myös sosiaalisella rintamalla, toisten ihmisten seurassa..

Tästä se lähtee:

Sukellusretki Meijerfeltin tykkilaveteille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s