Metsästä saunan pesään 13

Summa Summarum

Tiivistelmä: Kirjoittajan summaus siitä, miten tärkeä ja mukava harjoitus tämän artikkelisarjan tekeminen on itselle ollut.

Laaja kenttä pakettiin

Tämän sarjan tekeminen on ollut minulle hieno harjoitus! Koko elämäni läpi olen polttopuiden kanssa erilaisilla tavoilla askarrellut ja ne touhut ovat aina olleet mukavia, sekä varsinaisia sielunhoitosessioita. Niiden parissa on myös kertynyt mitä suurin määrä kokemusta erilaisista tekemisen tavoista. Kun joskus vuoden 2020 lopulla keksin, että voisinkohan yrittää laittaa kirjoihin ja kansiin koko noiden riemujen kenttää, ei minulla ollut aavistustakaan siitä, tuleeko moisesta yhtään mitään.

Monenlaista askaretta piisaa!

Kaikki noiden askareiden erilaiset vaiheet erikseen käsittelemällä juttu lähti kuitenkin etenemään ja tuntui, että saan kuin saankin ihan hyvin omat kokemukseni ja mieltymykseni ylös kirjattua. Asioita oikein miettimällä noita erilaisia työvaiheita löytyi myös lopulta melkein tuplasti enemmin, kuin äkkiseltään luulin.

Mielen- ja kehon hoidon, sekä hyödyn yhdistelmä

Minulle itselleni tämän artikkelisarjan rakentaminen on siis ollut jotain kummallista tyydytystä tuottavaa touhua – aivan kuten itse polttopuuaskareetkin! Toivon monen lukijankin päätyneen noista löytämään itselleen tuttuja ja mukavia asioita. Puhumattakaan, jos ne vaikka edesauttaisivat uusia ihmisiä tämän sekä kertakaikkiaan psykoterapeuttisen, että muillakin tavoin hyödyllisen askartelukentän piiriin!

Parhain terveisin,

Klapi-Kari

One thought on “Metsästä saunan pesään 13

 1. Just näin.
  Äitemuorilla oli tapana tulta hellaan viritellessään sanoa ’ennenmuinoin oli täyskahjoja vähemmän’, hiljainen ja rauhallinen ja ikitoistuva rutiini vie pahan ajatuksen pois.
  Myös turhat kiireet.

  Pellit on kyllä hyvä avata ennen tikun raapaisua vaikka päinvastoinkin onnistuu, kaikkea kun tulee kokeiltua.
  Asennekysymys ja ikkunat saa useinkin auki.
  e. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s