Kirjoittaja

Kari ja rinkka, Paistunturit, 2013.09
Paistunturien aavoissa erämaissa syksyllä 2013

Olen Kirkkonummella asuva, jo melkein täysi-ikäiseksi itsensä tunteva yrittäjä. Koulutustaustani on DI ja olen liikkunut luonnossa aina.

Harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita on työtä liippaavien sellaisten lisäksi melko monta, mutta minulta on ottanut yllättävän kauan huomata yksi asia. Se, että oikeastaan kaikki harrastukseni liit­tyvät luontoon, tavalla tai toisella. Niitä harras­tuksia, joihin olen paljonkin paneutunut ja satsannut ovat mm. sukeltaminen, polkupyöräily, tähtitiede, valokuvaus, laskettelu, nikkarointi, vaeltaminen ja kirjoittaminen. Muitakin on vielä.

Halu jakaa itse luonnon piirissä saamiani hienoja kokemuksia muiden kanssa, yhdistettynä kirjoit­tamisen intohimoon kai on lopulta tuonut minut tällaiseen blogin pitämiseen.

Tämmöinen olen minä, noin lyhyesti paketoituna. Kaiken kirjoitan alla olevalla nimimerkillä, jota olen käyttänyt vuodesta 1982, internetin synty­mästä asti. Lisää taustoja itsestäni sekä Lähierä-blogista löytyy linkkien Taustoja ja Filosofia takaa. Ja kiireisimmille on hiukan tiiviimpi versio blogin olemuksesta osiossa Lukijalle.

–Kari

kari@lähierä.fi         0400-299399

 

4 thoughts on “Kirjoittaja

  1. Moikka,,karhujuttu on tuttu minulle. Pääkaupunkiseudulla on ”läheltä piti” montakin, mutta tunturissa sitten kunnolla kohtasin. Kunnioitus on suuri ja avotunturissa vielä suurempi .. heh .. laittaisin kuvan..semmonen sentään tuli otettua..jonkinmoinen. johonkin osoitteeseen. Juu..näita etelän maita on tullut juostua/kuljettua aktiivisti n 50 vuotta..kyllä nalleja on metsissä..yhden kerran antoi erittäin äänekkään ilmoituksen..lähes kaveri kälppimään..lähdin ja rauhallisesti. Olin keräämässä erävaelluskisan rasteja ja en halunnut keikan keskeytyvän..kyllä pelotti oikeesti, mutta sen päivän homma tuli tehtyä. ..Risto

    Liked by 1 henkilö

    • Voi juku, minä ainakin olisin mahdottoman kiinnostunut kuulemaan noista sinun karhukokemuksistasi!! Myös näkemään jotain kuvia oikeasta karhun kohtaamisesta – niitä kun ei taida juuri kauhean monia olemassa olla. Luulen, että kuvan voisi laittaa muillekin näkyviin vaikka tänne minun Läherä-blogiini. En tiedä, pystyykö kuvia liittämään näihin kommentteihin, pitääpä tutkia. Joka tapauksessa haluaisin laittaa tämän meidän kommenttien vaihdon tästä asiasta tuon minun karhujuttuni kohdalle. Teen sen, jollet vastusta – ja jos pystyn.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s