Lukijalle

Tiivistelmä: Tämä osio tarjoaa blogin sielun tiivistettynä ja kannustaa palautteen antamiseen. Perusteellisempia taustoja kirjoittajasta ja blogista löytyy tämän sivuston kohdista Taustoja ja Filosofia.

 

 

Blogin tarkoitus

Tämän blogin ajatus on välittää eteenpäin kokemuksia ja tietoa siitä, miten valtavan moninaisilla tavoilla luonnossa liikkumista voikaan harrastaa. Miten se voi olla suoranaista löytöretkeilyä vaikka joka ainoa kerta. Sekä miten luonnossa liikkuminen tekee tavattoman hyvää ihmiselle. Hänen ruumilleen ja sielulleen. Tai mielelleen, jos sielu tuntuu liian syvältä. Tällä filosofialla minä koetan parhaani mukaan kertoa omia kokemuksiani luonnossa liikkumisesta ja erityisesti lähellä luonnossa liikkumisesta.

 

Ei kaupallisia intressejä

Kerron täällä nimenomaan omia kokemuksiani, en mitään yleisiä totuuksia tai suosituksia mihinkään. En myöskään edistä yhtään mitään ajatussuuntaa, filosofiaa, liikettä, yritystä, tuotetta tai palvelua – muuta kuin jotain, minkä minä olen itse kokenut hyväksi, aika pitkällä jänteellä. Alkuun vannoin olevani edes kertomatta minkään käyttämäni varusteen merkkiä, mutta sen periaatteen muutin nyt 8.1.2016 seuraavaksi. Koska niin moni on kääntynyt puoleeni kyselemään esimerkiksi Herttuasta ja joistain muistakin varusteista ja koska en näe riippumaton ajattelijan roolini tästä vaarantuvan.

Saatan siis tästä eteenpäin myös kertoa joidenkin sellaisten varusteiden merkistä ja mallista, joita artikkeleissa oikein kunnolla käsittelen.  Teen sen vain silloin, kun katson moisesta voivan olla hyötyä lukijoille. Mitään vertailutestejä en tee, vaan sen sijaan käytän ikiomia, itse valitsemiani varusteita pitkään ja hartaasti omissa ulkoiluharrasteissani. Ja sitten saatan lopulta intoutua summaamaan kokemukseni jostain vermeestä, yleensä sellaisesta, joka on osoittautunut hyödylliseksi itselleni.

 

Palaute on kaiken ydin

Pyydän hartaasti mahdollisia lukijoita antamaan palautetta kaikesta tähän blogiini liittyvästä! Oli se sitten positiivista tai negatiivista. Se auttaa joka tapauksessa minua ymmärtämään, mitä lukijani ajattelevat. Ja miten voisin ehkä tuoda esiin enemmän lukijoita kiinnostavia asioita. Kaikki muuttaminen tapahtuu tietenkin niissä rajoissa, jotka sopivat omaan ajatusmaailmaani. Palautteen antaminen on erinomaisen helppoa, jokaisen julkaistun jutun perään.

 

Yksi idea interaktiivisuudesta

Minulla on nyt mielessäni yksi hajatelma tavasta, jolla voisin ehkä tarjota teille lukijoilleni mahdollisuuden vaikuttaa siihen, mitä tässä blogissa tapahtuu. Minulla on aika pitkä lista jo valmiita, tai ainakin puolivalmiita tarinoita ja artikkeleita, sekä mietittyjä jutunaiheita. Voisin kenties laittaa sen esille blogiini ja antaa lukijoille mahdollisuuden vaikuttaa siihen, mitä seuraavaksi julkaisen. Tämän teen kuitenkin korkeintaan siinä tapauksessa, että sitä hyvin moni toivoo. Koska en halua asettaa itselleni paineita aivan turhan päiten. Jos tähän kiinnostusta joskus ilmenee, sitten mietin ja rakennan tavan, jolla tarpeen määrä mitataan ja punnitaan.

 

–Kari

2 thoughts on “Lukijalle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s